Увага бердянським водіям. На посту Мангуша "міліція" відбирає українські права та техпаспорти

Бердянськ 24
17.02.2024 · 10:02 · переглядів - 2297

Окупанти стверджують, що всі видані Україною посвідчення фальшиві, і вилучають їх для "експертизи"

Увага бердянським водіям. На посту Мангуша "міліція" відбирає українські права та техпаспорти
Пост ГАІ в Мангуші, Донецька область.

"Бердянськ 24" дізнався, що такі дії окупантів на посту Мангуша носять масовий характер. Про це повідомляють джерела з окупованої території.

Мангушський пост ГАІ не змінюється. Що до війни він був самим проблемним, що зараз. Це не поодинокі випадки, це система. "Мєнти"-зрадники кажуть, що майже всі права та техпаспорти українського зразка підробка. Забирають для якоїсь експертизи в Донецьку. Я знаю, що в багатьох забрали. І не чув жодного разу, що документи повернули, - розповідає підписник.

Про подібні випадку в Бердянську інсайдер не чув. А на посту в Мангуші це триває вже більше місяця. Припускає, що це спланована акція. Таким чином окупанти змушують перереєструвати автівки за російськими законами і отримувати водійські посвідчення країни-окупанта.

Відзначимо, що неодноразово в соцмережах з'являлися відео, в яких заїжджі росіяни та місцеві колаборанти обурювалися, що в Бердянську більшість транспорту мають номерні знаки українського зразка.

Нагадаємо, що пропускна здатність бердянського МРЕВ зараз дуже низька, люди змушені спати в машинах, щоб з пʼятої ранку записатись у чергу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок