В Бердянську невідомі шахраї полюють на пенсіонерів

Бердянськ 24
21.03.2024 · 15:05 · переглядів - 2523

Про два злочинних епізоди розповіла голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна

В Бердянську невідомі шахраї полюють на пенсіонерів
Під ударом найбільш незахищені категорії населення. Ілюстративне фото.

Перший епізод стався в мікрорайоні Колонія. Злочинці заманювали жертву гуманітарної допомогою. Про це зазначає на своєму телеграм-каналі Галіціна.

Сьогодні стався випадок із моєю мамою!! Вона вже похилого віку. Дуже. У Колонії зупинилась машина (номери та марку вона не запамʼятала). Спершу попросили допомоги, потім сказали, що приїхала роздавати пенсіонерам гуманітарку у вигляді ковдр та постільної білизни.

Мама відмовилась, то вони почали вмовляти її підвезти додому. Зайшли у квартиру!!! Тут я в шоці взагалі, стали вимагати сто тисяч, потім сімдесят!!! Із сусідньої кімнати вийшов онук і прогнав їх. А ті заходили в ліфт і сказали, що якщо у місті побачать, то заріжуть!!!! Попередьте рідних та близьких!!!

Ще одні історія сталася в одному із сіл Бердянського району. Знову під прицілом літня людина.

Жінка в автобусі також розповідала, що у них в селі бабусю також обманули. Прийшли двоє у двір, бабушка добра, впустила. "Гості" пропонували якийсь товар. Бабусі не вистачило грошей, попросила почекати, поки піде візьме у борг у сусідки. Поки ходила, ті вкрали гроші і втекли.

Криміногенна ситуація в Бердянську залишається жахливою. Раніше "Бердянськ 24" розповідав про діяльність в місті організованої злочинної групи, до якої входить лікар "швидкої".




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок