За борги в 10+ тисяч рублів окупанти подаватимуть до «суду»

Бердянськ 24
05.04.2024 · 12:37 · переглядів - 1911

Для фізичних осіб, які мають заборгованість від 10 тисяч рублів, наприклад, за комунальні послуги чи юридичних осіб з боргами по сплаті «податків» росіяни подаватимуть позови до «суду»


Роз’яснення з приводу «стягнення» заборгованості з фізичних та юридичних осіб оприлюднила федеральна податкова служба росії.

- У разі виникнення у фізичної особи боргу понад 10 тис. рублів заборгованість стягується через суд за рахунок коштів на рахунках і особистого майна, а організаціям і підприємцям можуть заблокувати рахунок і без винесення судового акту, - йдеться в повідомленні

скрін з пабліка рф

В такий спосіб окупанти запроваджують новий «легалізований» привід для «конфіскації» майна українців на окупованих територіях. Нагадаємо, росіяни поглиблюють процес «націоналізації» нерухомості в окупованих населених пунктах області. Окрім визнання майна «безгоспним» пропонується законодавчо закріпити процедуру «націоналізації» житла. В першу чергу йдеться про майно мешканців, які вимушено виїхали з окупованих росіянами територій.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок