Заключна звітна зустріч міського голови з мешканцями міста відбулась в мікрорайоні 8 березня

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.01.2018 · 10:49 · переглядів - 795

Більше 2,5 годин спілкувались мешканці мікрорайону 8 березня з міським головою Володимиром Чепурним. Подяка та критика, шквал запитань про різні сфери життєдіяльності міста — так завершилась серія звітних зустрічей міського голови Володимира Чепурного з бердянцями.

Заключна звітна зустріч міського голови з мешканцями міста відбулась в мікрорайоні 8 березня

Міський голова Володимир Чепурний відзвітував у всіх мікрорайонах міста про свою роботу в 2017 році. Заключна відбулась в січні 2018-го року в мікрорайоні 8 березня. Звітував Володимир Чепурний зі своєю командою в актовому залі щойно реконструйованої, за кошти німецької компанії GIZ, школи №4.

Перед початком звіту міський голова Володимир Чепурний разом з депутатами та батьками ознайомились з роботою інтерактивної дошки, яку нещодавно придбали для ЗОШ №4 в рамках загальноміської програми.

За рік в мікрорайоні 8 березня реконструйовано 308 м.кв. тротуару на Петровського спуску, капітально відремонтовано дороги по Мінській, Благовіщенській та ін. на загальну суму більше 2 мільйонів гривень, проведено поточний ремонт доріг. КП “Міськсвітло” замінило 2 км проводів та 800 світильників. Проведено благоустрій в сквері поблизу школи.

Після міського голови про свою роботу відзвітували депутат Запорізької обласної ради Олена Бодасюк та депутат Бердянської міської ради Ірина Попова. Далі містяни ставили запитання Володимиру Чепурному. Після подяк від директора школи, представника батьківського комітету, керівниці дитячого садочку та голови комітету мікрорайону, пересічні мешканці підняли ряд достатньо серйозних проблем.

На 8 березні напруга в електромережі 117 вольт

Найбільш поширені запитання цього вечора стосувались роботи БМРЕМ. Люди з розумінням  ставляться до співробітників електромережі, які працюють в кризових умовах, однак поряд із тим вимагають виконання договірних умов з боку енергетиків. На окремих ділянках вулиць напруга в мережі падає до 117 вольт, поблизу деяких будинків електроопори похилились та потребують ремонту. Міський голова Володимир Чепурний пообіцяв вже з ранку 17-го січня передати всі скарги керівнику БМРЕМ Миколі Катричу для усунення озвучених проблем.

Мешканці мікрорайону 8 березня вимагають від мера виконання його передвиборчих обіцянок

Передвиборча агітація Володимира Чепурного в 2015 році відзначилась не лише не бувалою раніше для Бердянська рекламною кампанією, а й шквалом різноманітних обіцянок. Навіть перші пів року після завершення виборчих перегонів, вже в якості міського очільника, Володимир Павлович продовжував обіцяти різноманітні проекти від грандіозних загальноміського значення до вирішення проблем мешканців однієї з вулиць чи провулку Бердянська. На другий рік своєї каденції люди починають пригадувати Володимиру Чепурному його обіцянки. При чому це стосується не тільки 8 березня, на цьому, з різною активністю, акцентували увагу мера мешканці й інших мікрорайонів.

Зокрема на 8 березня мер обіцяв заасфальтувати ледь не кожен провулок, обладнати спуски з 8 березня до Колонії та ін. На звітній зустрічі 16-го січня містяни вже почали вимагати від мера реалізації його слів з попередженнями про ймовірне перекриття вулиць, в разі невиконання обіцяного. Володимир Чепурний запевнив, якщо він щось пообіцяв, до кінця його каденції все буде виконано.

Обурились мешканці 8 березня й роботою КП “Бердянськводоканал” 

Бердянці закликали міського голову врегулювати з керівництвом “Бердянськводоканалу” тиск у водопровідних мережах. Шокувало мешканців мікрорайону й нововведення монополіста з повірки лічильників. Мешканці вважають, що не може повірка лічильника, вартість якого становить близько 100 гривень, коштувати 600-700 гривень. На це міський голова Володимир Чепурний заявив, що розрахунки “Бердянськводоканал” робив у чіткій відповідності чинному законодавству і міська влада не може змусити комунальників порушувати закони України.

Підводячи підсумок зустрічі на 8 березня та звіти в інших мікрорайонах, відзначимо, що навіть в умовах низької явки молоді, мешканці міста старшого покоління вже проявляють невдоволеність результатами роботи міського голови та його команди. Практично у всіх мікрорайонах міста лунали подяки на адресу влади, здебільшого цим відзначались активісти комітетів мікрорайонів, очільники закладів освіти, представники батьківського комітету. Найбільш пафосною була зустріч з мешканцями Азмолу, на якій організатори не погребували залучити навіть дітлахів до похвальних од на адресу Володимира Чепурного.

Не забував міський голова Володимир Чепурний й нагадувати містянам, що всі роботи в Бердянську проводяться завдяки “титанічним” зусиллям Олександра Пономарьова із залучання коштів на територію. Потужна бровада на перших зустрічах перейшла до конструктивного русла вже на заключних звітах. Очевидно, що звіти в мікрорайонах нинішня влада використовує для проведення політичної агітації. Але, незважаючи на це, спілкування мера з бердянцями є важливим елементом демократії на місцевому рівні. Головне, щоб влада робила висновки і реагувала на звернення людей.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок