«Бердянськ 24» ініціює відміну процедури з підвищення тарифу на проїзд в громадському транспорті - документ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.02.2018 · 16:26 · переглядів - 3521

Перспектива підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста в суспільстві викликала серйозний резонанс. Наша редакція проаналізувала відповідність законодавчій базі регуляторної процедури і виявила ряд недоліків, які направили до мерії з ініціативою відміни даного регуляторного акту

«Бердянськ 24» ініціює відміну процедури з підвищення тарифу на проїзд в громадському транспорті - документ

З 5-го січня в Бердянську запущено регуляторну процедуру про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. До 6-го лютого виконком приймає зауваження та пропозиції до даного регуляторного акту. Ми проаналізували Закони України «Про засади державної регуляторної політики у сфері громадської діяльності» та «Про автомобільний транспорт», аналіз регуляторного впливу та ін. документи в рамках регуляторної процедури і прийшли до висновку, що наведене обґрунтування не відображає в повній мірі доцільність підвищення тарифу, а за відсутності конкретних розрахунків новий тариф не можна вважати прозорим. Свої зауваження та пропозиції ми виклали в офіційному листі до міського голови.

Пропозиція

Пропозиція

Пропозиція

На сайті Бердянських петицій одна з ініціатив мешканців, всього за декілька днів набрала необхідні 250 підписів під пропозицією утримання від підвищення тарифів. Крім того, на сайті є ще дві аналогічні петиції, які дуже швидко набирають підписи. Це підтверджує, що містяни не розуміють причину підвищення існуючого тарифу. 

Засідання робочої групи з дотримання в м. Бердянськ принципів державної регуляторної політики призначено на вівторок, 6 лютого, на якому і буде визначено подальші дії, щодо вартості проїзду в громадському транспорті в м. Бердянську.

Редакція сайту «Бердянськ 24»




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок