Мер Бердянська радить підлеглим та депутатам не читати «Фейсбук»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.12.2017 · 15:28 · переглядів - 3981

«Собака лает – караван идет» - мер Бердянська в черговий раз вжив улюблений вислів, але вже не тільки на адресу журналістів, а й активних дописувачів мережі «Фейсбук»

Мер Бердянська радить підлеглим та депутатам не читати «Фейсбук»

Остання чергова сесія Бердянської міської ради видалась багатою на різноманітні гострі висловлювання, як з боку депутатів, так і з боку міського голови. Завершувалась сесія доріканням з боку «Опозиційного блоку» на адресу одного з провладних інформаційних сайтів.

Намагаючись пом’якшити ситуацію міський голова Володимир Чепурний визнав, що його слова могли неправильно трактувати, а пізніше додав, що не радить депутатам читати «Фейсбук».

Очевидна неприязнь мера Бердянська на адресу певних ЗМІ давно відома. Однак, коли міський очільник радить підлеглим і депутатам не читати «Фейсбук», це виглядає як заклик ігнорувати думку містян.

Офіційне представництво нашого інформаційного порталу в мережі «Фейсбук» об’єднує більше 17 тисяч мешканців міста. Бердянці активно висловлюють свою позицію з тих чи інших проблемних питань і нерідко самостійно описують проблеми, з якими їм довелось зіткнутись в нашому місті. Досить часто, навіть без наших публікацій, чиновники та керівники комунальних установ реагують на скарги громадян. Інформацію з нашого представництва в «Фейсбуці» активно використовують і провладні ЗМІ. В цьому світлі порада Володимира Чепурного, прикрашена соковитим висловом «Собака лает – караван идет» виглядає зневажливою не тільки для журналістів, а й для всіх бердянців, які є активними користувачами мережі «Фейсбук».

За період свого дворічного мерства Володимир Чепурний вже встиг відзначитись зневажливим відношенням до Ольги Фреймут, журналістів Бердянська, а тепер й до самих бердянців.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок