Сергій Соболєв закликав правоохоронні органи притягнути до відповідальності власника «Агрінола»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.02.2018 · 11:05 · переглядів - 6747

На першому засіданні 8-ї сесії Верховної Ради Сергій Соболєв з трибуни озвучив інформацію правоохоронних органів про постачання неякісних мастил для міністерства оборони фірмою «Агрінол»


На першому засіданні Верховної Ради України, заступник голови фракціцї «Батьківщина» Сергій Соболєв, з трибуни Парламенту озвучив інформацію правоохоронних органів про постачання неякісних мастил для міністерства оборони бердянською фірмою «Агрінол». 

 - Дивує, коли в цій сесійній залі сидять власники компаній, про які судові інстанції свідчать про прямий їх зв’язок з органами ФСБ, які завідомо знищують обороноздатність країни! Хто поставляв цю оливу? Так звана компанія “Агрінол”. Хто є власником цієї компанії? Олександр Пономарьов — бувший голова Партії Регіонів в Бердянську, а сьогодні активний парламентар. Моє звернення прошу вважати зверненням до органів СБУ, прокуратури та НАБУ. Я хотів би отримати відповіді, як будуть покарані ці особи. - заявив Сергій Соболєв.

В своєму виступі Сергій Соболєв повідомив приголомшливу інформацію — 27 січня поточного року 350 тонн мастил «Агрінолу» згоріли на складі в Слов’янську.

 - Це вже не авантюра! Ми по всьому світу випрошуємо зброю, джавеліни для захисту від російських танків , а у нас в тилу знищують наші танки, - обурився Сергій Соболєв.

Нагадаємо, 15 січня Шевченківський райсуд м. Києва задовольнив клопотання слідчих СБУ і відкрив доступ до платіжних рахунків ТД «Агрінол» в рамках кримінальної справи про постачання неякісних мастил для потреб Міністерства оборони України. В рамках провадження фігурують фірми з орбіти народного депутата Олександра Пономарьова - ТОВ «ТД Агрінол», ТОВ «РУ НВП Агрінол» та ТОВ «Регіон-Оіл».

Інформація за фактом пожежі внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

24 січня о 07:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на складі паливно-мастильних матеріалів на вул. Ступки, 24, що у м. Слов’янськ Донецької області . На місце пожежі за підвищеним номером виклику виїхали рятувальники 6-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

По прибуттю до місця пожежі рятувальники встановили що вогнем охоплено склад паливно-мастильних матеріалів розміром 20х60 метрів.

Рятувальники локалізували пожежу на площі 1000 кв. м о 09:30, а остаточно ліквідували о 17:08.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється фахівцями

Від Головного управління залучено 5 одиниць техніки та 22 чоловіки особового складу.

Фото, відео ГУ ДСНС України у Донецькій області




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок