Як просувається будівництво стадіону в ЗОШ №3 в Бердянську

По матеріалам пресс-службы исполкома
10.08.2018 · 16:26 · переглядів - 2276

Міський голова оглянув хід будівництва стадіону ЗОШ №3 та поспілкувався із представниками GIZ

Як просувається будівництво стадіону в ЗОШ №3 в Бердянську

У Бердянську триває реалізація одного із наймасштабніших об'єктів в рамках проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв'язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», який є однією з ініціатив інфраструктурної програми для України, яка реалізується за дорученням уряду Німеччини федеральної компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ). Мова йде про облаштування повністю нового спортивного стадіону на території ЗОШ №3. Заплановано створення різноманітних спортивних майданчиків, сучасних бігових доріжок, установка спортивних тренажерів тощо.

Міський голова Володимир Чепурний та його заступник Юлія Дойнова побували сьогодні на цьому об’єкті, оглянули хід робіт та поспілкувалися із менеджером проекту «Розвиток Соціальної Інфраструктури у зв’язку із збільшенням кількості ВПО» Олегом Флітером, координаторами проекту Євгеном Лосєвим та Андрієм Яндюком, спеціалістом з авторського нагляду Олександром Корольовим та спеціалістом з технічного нагляду Андрієм Баньковським, а також депутатом міської ради Оленою Мартищенко та начальником міського відділу освіти Володимиром Липським.

У ході зустрічі сторони обговорили питання відносно покриття бігових доріжок, міні-футбольного поля та майданчику для занять волейболом. За проектом покриття на цих ділянках як на тенісних кортах. Воно потребує спеціального догляду, щоденний полив, бажано перед кожною експлуатацією, та вирівнювання покриття спеціальними сітками.

Представники GIZ пообіцяли переговорити з проектантами та внести ряд пропозицій. Завершення робіт заплановано виконати до початку навчального року.

Менеджер та координатори проекту також побували і у приміщенні, де передбачене створення “Центру допомоги жінкам, постраждалим від насильства” у рамках реалізації проекту “Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні”. Ремонт цього приміщення відбуватиметься за кошти Уряду Німеччини. Представники GIZ разом із підрядною організацією, яка виконуватиме роботи, та заступником міського голови Юлією Дойновою обговорили ряд робочих моментів та намітили подальший план роботи.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок