«Було допущено ряд помилок і неправильної процедури» - прокурор Бердянська про виділення проходу між б/в «Фіона» та «Нафтохімік України»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.02.2020 · 17:58 · переглядів - 4010

 На черговій сесії міської ради прокурор Бердянська Володимир Рудий, на запитання активістів, відповів про хід розслідування з приводу захоплення проходу між двома базами відпочинку на Косі.


Там було допущено ряд помилок і неправильної процедури виділення частини землі на території Бердянської коси. По оцінці вона не дуже тягну на ту суму, щоб притягнути до кримінальної відповідальності винних осіб і, наскільки я зрозумів, там поміняли назви організацій. Треба просто, щоб міська рада повернулась до цього питання і, в рамках закону, прийняла рішення, щодо узаконення, правильного оформлення земельної ділянки чи проходу. Це те, про що ми говорили і не раз зверталися до цього питання, - прокоментував стан розслідування прокурор Бердянська Володимир Рудий.

Нагадаємо, в 2016-му році територія проходу до пляжу на Косі між базами відпочинку «Нафтохімік України» та «Фіона» (нині – «Панорама»), які входять в сферу бізнес-інтересів оточення нардепа Пономарьова було зведено паркан, а територію двох баз об’єднано спільною огорожею. Спротив громадськості міста представниками міської влади було проігноровано. Цей факт розглядався в судах і перевірявся правоохоронними органами.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок