В Бердянському районі окупанти почали роздавати повістки 

Бердянськ 24
21.12.2023 · 16:23 · переглядів - 2327

Російські окупаційні війська почали роздавати повістки в Бердянському районі, про це повідомляють власні джерела «Бердянськ 24».


Повістки роздають на підприємствах колишнього Чернігівського району, який після об’єднання під час адміністративної реформи став Бердянським.  Джерела також додають, що мова йде саме про повістки, а не про постановку на облік чи уточнення персональних даних.  

Окрім цього окупанти вдаються і до протестованої на самій росії тактики залучати ув’язненних до російської армії. Джерела «Бердянськ 24» розповідають про випадок в Бердянському районі, коли поліція окупантів затримала чоловіка за підозрою в злочині, пов’язаним із незаконним обігом наркотиків. Його засудили, а потім запропонували піти служити в армію рф. За нашими даними, засуджений погодився на це. 

Нагадаємо, на початку листопада 2023 року всі підприємства Бердянська отримали повідомлення від військкоматів окупантів, в яких йшла мова про необхідність поставити на облік весь персонал. В кінці листопада голова Запорізької обласної військової адміністрації під час пресконференції заявив, що на комунальних підприємствах окупованого Бердянська почали розносити повістки. На цю заяву одразу ж відреагували окупанти. Вони заявили, що не видають повістки на підприємствах Бердянська, а тільки змушують всіх стати на облік у військкоматі.

Якщо ви щось знаєте про подібні випадки – напишіть нам в анонімний телеграм-бот @Brd24com_bot. Вся інформація, яку ви передасте, буде анонімною.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 8 травень, середа 2024
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок