Звітна зустріч міського голови з мешканцями Військового містечка

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.12.2017 · 19:33 · переглядів - 969

Володимир Чепурний відзвітував перед мешканцями Військового містечка за виконану роботу.

Звітна зустріч міського голови з мешканцями Військового містечка

За рік у Військовому містечку відкрили оновлену амбулаторію по Кунгурцева,1, овочевий магазин, капітально відремонтували внутрішньо дворові території будинків №14,18,19 по вул. Військове містечко та ін. Здійснили ямковий ремонт по вул. Кунгурцева. Замінили каналізації в будинку №2 по вул. Військове містечко. Замінили 42 світильники зовнішнього освітлення, відновили освітлення в сквері. В планах на майбутнє – будівництво міні-скверу загальною вартістю 1 мільйон 16 тис. гривень.

У мешканців Військового містечка було чимало нарікань на роботу газового господарства та тепломережі. Індивідуальні запитання фахівці установ мають проаналізувати окремо. Звернулись до міського голови бердянці з проханням відкрити спортивний центр для дітей. Враховуючи, що в мікрорайоні є об’єкти комунальної власності, представники влади пообіцяли детально проаналізувати таку можливість.

Своє невдоволення бердянці адресували цілодобовому магазину, в якому продають алкоголь на розлив. Володимир Чепурний пообіцяв направити спеціальну перевірку в цей заклад на наявність ліцензії з продажу спиртних напоїв.

З приводу безпритульних тварин Володимир Чепурний запевнив, що до весни міська влада спробує врегулювати проблему з собаками. За словами мера, якщо не вжити першочергових заходів, ситуація з бродячими тваринами в місті стане катастрофічною.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок