По казусу на тиждень – через помилки новий тариф на вивезення ТПВ затвердили з другої спроби

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.08.2018 · 16:36 · переглядів - 1787

В черговий казус потрапили нинішні можновладці під час розгляду проекту рішення про коригування тарифу на вивезення ТПВ. Активіст Володимир Звягільський знайшов 4 помилки в 4-х пунктах проекту рішення.

По казусу на тиждень – через помилки новий тариф на вивезення ТПВ затвердили з другої спроби

Юридичні неточності, некоректні висловлювання, протиріччя преамбули основному тексту – суттєві помилки в документі, який затверджує зростання тарифу для населення. Володимир Чепурний сприйняв критику і попросив громадського діяча доопрацювати разом з фахівцями мерії цей документ.

Варто звернути увагу, що пан Звягільський вносить корективи в ті чи інші проекти на громадських засадах, тоді як апарат мерії та профільного підприємства отримує за свою роботу заробітну платню. Більше того, юридичні послуги виконкому надають і юристи “корпорації” але, схоже, їх компетенція не поширюється на вичитку документів, які стосуються соціальних проблем городян, а спрямовується їх діяльність на пошук різноманітних варіантів закриття публічної інформації та захисту окремих чиновників в судах.

Так чи інакше, сьогодні Володимир Звягільський продемонстрував абсолютну некомпетентність не лише співробітників КП “Бердянськекотранс”, а й усього управління ЖКГ та профільних заступників, які відповідальні за цей проект рішення. Секретар міської ради Олексій Холод наполегливо рекомендував і юридичному відділу мерії бути уважнішими при підготовці подібних документів та перевіряти їх на відповідність законодавству.

Після внесених правок, з новими доповненнями члени виконавчого комітету затвердили відкориговані тарифи на вивезення ТПВ.

Після виступу Володимира Звягільського, мер Володимир Чепурний рекомендував підлеглим взяти на роботу активіста. Однак, одна одиниця в юридичному відділі навряд чи зможе вплинути на прийняття бездарних управлінських рішень, адже йдуть вони від керівництва міста. Проблему варто шукати не у виконавцях, а в кабінетах найвищих посадових осіб міської влади...




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок