Перевізники звернулися до міського голови забезпечити безпеку роботи пасажирського транспорту в умовах карантину

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
03.11.2020 · 12:26 · переглядів - 3360

До виконавчого комітету Бердянської міської ради надійшло колективне звернення на ім’я міського голови від підприємців-перевізників міста


Підприємці звернулися з проханням вжити заходи та забезпечити безпеку роботи пасажирського транспорту в Бердянську в умовах карантину з протидії поширення COVID-19. Лист підписали всі дев’ять перевізників.

У своєму зверненні вони акцентують увагу, що наразі перевезення пасажирів на міських маршрутах здійснюється в правовому полі — згідно укладених договорів з виконавчим комітетом Бердянської міської ради, який є організатором пасажирських перевезень на міських маршрутах загального користування, та рішення комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконкомі щодо тимчасового обмеження часу пільгових перевезень від 26.05.2020 на час дії карантинних заходів.

У листі вони також наголошують, що, незважаючи на карантинні обмеження, в місті залишились пільгові перевезення дітей шкільного віку та збереглися в повному обсязі дачні перевезення до 11 віддалених садово-городніх товариств за пільговим тарифом.

Проте останнім часом почастішали провокаційні дії навколо роботи пасажирського транспорту. За фактами обстрілу автобусів поліція вже проводить розслідування. Зафіксовані випадки, коли невідомі люди заходять до салону автобусів і принижують та погрожують водіям, заважають виконувати їм свою роботу. Водії, які й так в зоні ризику зараження на коронавірусну хворобу, почали масово відмовлятися працювати в такій атмосфері та звільняються.

Тож у своєму зверненні перевізники висловлюють занепокоєння, що порушення громадського порядку в траспортних засобах та відсутність відповідної реакції зі сторони поліції до порушників порядку може привезти до зупинки транспортних перевезень на міських маршрутах, що в свою чергу вплине на життєдіяльність міста в цілому. Тому вони просять міську владу невідкладно вжити заходи та забезпечити безпеку роботу пасажирського транспорту в умовах дії карантину.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок