Мораторій на сезонну торгівлю в центрі міста запроваджено

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.04.2021 · 13:38 · переглядів - 4419

Сесією міської ради ухвалено рішення про мораторій на сезонну торгівлю на вул. Горького та Азовському проспекту

Мораторій на сезонну торгівлю в центрі міста запроваджено

Запроваджений мораторій не стосується тимчасових споруд, які будуть розміщуватись на орендованих територіях та зоні проведення ярмарку.

Також депутат від ОПЗЖ Дарина Братанова внесла доповнення до проекту рішення поширити заборону на: «розміщення тимчасових містків через гідротехнічну споруду до тимчасових причалів та будь-яких конструкцій на парапеті». Дану правку депутати підтримали. Можна спрогнозувати, що наступним кроком від влади чи підприємців буде обладнання стаціонарного переходу через дамбу до водних атракціонів.

Внесення відповідного доповнення стосується діяльності, так званих, «піратських шхун». На сесії міської ради з даного приводу знову відбулась палка дискусія. Головний месседж частини депутатів – цей вид бізнесу має на рівних з іншими підприємцями, які працюють в центрі міста, робити внески до міського бюджету.

Міський голова Валерій Баранов зазначив, що стягувати платню за бізнес на воді влада не має права. Щодо рівності підприємців мер порадив депутатам та всім охочим «брати лодку і працювати». Жодних обмежень не буде.

Ініціатор запровадження мораторію Олександр Глувінський наголосив на готовності виступити з пропозицією відміни мораторію після визначення чітких правил розвитку бізнесу в Бердянську. В результаті, звернення координаційної ради з питань підприємницької діяльності, депутати не підтримали і запровадили мораторій.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок