«Вони відчувають, що бердянці їх не сприймають. І ніколи не приймуть», - мешканка окупованого Бердянська про росіян

Бердянськ 24
01.11.2023 · 16:46 · переглядів - 2958

Той момент, коли ви малюєте 94% підтримки на «референдумі», але шкірою відчуваєте, що той самий відсоток не може виносити навіть вашого запаху.

«Вони відчувають, що бердянці їх не сприймають. І ніколи не приймуть», - мешканка окупованого Бердянська про росіян

Чергова історія від підписниці, яка перебуває в окупованому Бердянську.

Двоє у формі з автоматами вихідними ходили по ринку біля «Соняшника». Голосний ржач, примітивні шуточки і максимальне бажання звернути на себе увагу. Чомусь здалося, що ці недовго в Україні, але все вже добре зрозуміли.

Намагаються залучати до розмови оточуючих. Але виходить слабенько.

В якийсь момент «А что: при росии то намного лучше, чем при хохлах?». І знаєте: майже жодної реакції. Люди просто намагаються ігнорувати малохольних. Пара відповідей «да, получше». Але, видно, що це заради того, щоб відчепилися і більше нічого не питали.

Автоматники хоч і тупуваті, але по обличчям і натягнутим посмішкам все розуміють. Кидають ще кілька голосних образливих фраз вбік України, так, щоб зачепити, щоб всі почули. Знову не отримують бажаної реакції і йдуть собі далі.

Вони все прекрасно усвідомлюють. Вони відчувають, що бердянці в переважній масі їх не сприймають. І ніколи не приймуть. Не можна змусити любити вбивць і тих, розлучив із найдорожчими.

Звертаюсь до тих, хто поїхав. Не думайте, що час якось зламав тих, хто залишився в Бердянську. Адаптувалися під умови окупації, щоб вижити, але внутрішньо майже нічого не змінилося.

Ці падлюки тут постійно якісь збори під їх прапором влаштовують. Так от: якби туди не зганяли школярів, бюджетників та пенсіонерів – вони б і десяток калік не зібрали. А тепер згадайте українські мітинги на початку окупації. Повірте: якби зараз дозволили – співвідношення було б 100:1 на користь України. І вони це знають. Точно знають.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок